Ga naar de inhoud

Coaching voor starters

Samen stellen we doelen voor de komende drie maanden. Ik ben jouw stok achter de deur. Samen zorgen we dat de basis staat of verbetert.
6 sessies van 1 uur
Kosten: 899 euro


Startende ondernemer?

Grote kans dat je dan ook al hebt gekeken op mijn pagina over de gratis coaching die ik doe (eerste hulp bij opstarten). Dat is echter beperkt tot één gratis gesprek en ik heb slechts vier plekken in de maand voor die gesprekken.

Ben jij een startende ondernemer en heb je behoefte aan een structurelere coaching of begeleiding bij de keuzes die je moet maken, dan is deze coaching voor starters echt iets voor jou.

Met Michiel in contact gekomen via een goede kennis van me. De vragen die ik had van tevoren op de mail gezet, zodat we snel en optimaal konden schakelen samen. 

Op al mijn vragen antwoord gekregen plus een hoop tips en tricks voor goede SEO teksten, optimalisatie van mijn website en vindbaarheid in Google en weer een hoop nieuwe ideeën om de website nog professioneler te maken. Erg fijn om met zo’n ervaren iemand te kunnen schakelen, als dat nodig is. Dank Michiel!

Stijn Jansen – Binky Protein

Laten we bij het begin beginnen

Je hebt je KvK inschrijving, een BTW nummer en hebt contact opgenomen met iemand voor een website. Je weet wat je wilt verkopen en aan wie. Misschien heb je je eerste opdracht wel via via, of via Linkedin gescoord. Je weet wat je wilt en wanneer. Je plan is af. Nu nog beginnen.

Elke startende ondernemer kent de onzekerheid over inkomen, over die volgende opdracht, over maar twee maanden salaris op de bank. Als je wilt sparren over die onzekerheden, ben je aan het goede adres. Ik ben ervaringsdeskundige. Van te vroeg mijn baan opzeggen, tot (interne/externe) samenwerkingen aangaan in de verkeerde verhoudingen, ik heb het allemaal meegemaakt.

Het maakt niet uit wat voor een bedrijf

Oké, het ene bedrijf koopt in en het andere niet. Het ene bedrijf hangt aan zijn website, het andere niet. Maar het gaat allemaal over mensen die de sprong wagen. Het gaat over een veranderende situatie, van werknemer naar ondernemer, van ZZP-er naar Z met personeel.

De problemen zijn anders maar ook grotendeels hetzelfde. Oké, ik heb nooit echt in een handelsbedrijf gewerkt, maar twee ton bevroren voorraad die morgen over de datum gaat en dus verwerkt moet worden is me niet vreemd. Om maar wat te noemen.

Ik was:

 • Consulent bij een uitzendbureau (Tempo-Team)
 • Logistiek manager bij een exportbedrijf in vers product (Two Princess / Straatman)
 • Assistent-verkoopmanager (Two Princess / Straatman)
 • Redacteur / mede-oprichter van een online (blog) magazine (Aboutblank.nl)
 • IT consultant bij de gemeentebelastingen Rotterdam (Baas & Roost Advies)
 • Afdelingshoofd van een internetafdeling (Solviteers)
 • Webredacteur en communitybeheerder bij een grote receptensite (Smulweb.nl)
 • Marketeer / operationeel manager bij een groot internetbureau (EastSite)
 • Front-end developer HTML/CSS/Coldfusion (Carlos Gallupa)
 • Algemeen directeur bij een sitebouwer (Carlos Gallupa)
 • ZZP-er: sitebouwer en internet consultant (Studio Foppe)
 • Senior SEO consultant bij een SEO advies bedrijf (Yoast.com)
 • Operationeel directeur (COO) bij een grote SEO softwaremaker (Yoast.com)
 • Conversiespecialist (Yoast.com)

Het gaat er niet zo om welk label je eraan wilt hangen, ik heb ervaring van links naar rechts door het ondernemers- en startersspectrum. En ik wil die ervaring graag met je delen via mijn coaching.

Locatie

We hebben verschillende mogelijkheden om af te spreken. Dat kan bij jou op kantoor, bij mij op kantoor (prima koffie), maar we kunnen ook een wandeling maken! Als we een kilometer of vijf lopen, dan heb je ook tweederde van je stappen weer gehad! En wandelend denk je het makkelijkst na zonder dat het piekeren wordt.

Laten we beginnen.

Jouw eerste stappen in het ondernemerschap zijn misschien eng en onvoorspelbaar. En je loopt tegen dingen aan die je met niemand in je kennissenkring kan bespreken. Mail me dan gerust, oké?