Ga naar de inhoud

Workshop straatfotografie – ervaringen

Natuurlijk deel ik graag wat reacties op mijn straatfotografie workshops met je! Mocht je nu zelf ook een keer mee willen, neem dan vooral contact met me op!

Wat was het een leuke workshop om met mijn collega’s te doen. Goed voorbereid, duidelijke opdrachten en relaxte uitleg van Michiel. Echt een aanrader!

Nancy Overgaauw, Quattri Consultants, deelnemer workshop bedrijfsuitje

Ik heb een super leuke en leerzame workshop gevolgd bij Michiel. Hij leert je anders kijken naar het straatbeeld. De workshop blijft de gehele tijd uitdagend door de verschillende opdrachten. Een echte aanrader.

Anita Stapel, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie

Buiten dat Michiel gewoon een hele aardige vent is, heb ik anders naar ‘mijn’ stadje Nijmegen leren kijken! Leuke opdrachten en erg gezellig om met een groep door de stad te lopen! Top!

Bart Kleeven, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie

Tijdens de workshop kregen we gedoceerd opdrachten aangereikt na het verstrekken van de nodige informatie en stond Michiel open voor vragen en opmerkingen naast aanvullingen. De workshop is een goede start of vormt een mooie en prettige aanvulling voor je interesse.

Wilma de Roo, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie

Als kadootje voor mezelf boekte ik de 1-op-1 workshop straatfotografie bij Michiel Heijmans. Hier heb ik geen moment spijt van gehad!

We begonnen de workshop met een kop koffie: een fijn begin van de ochtend, om elkaar te leren kennen, te bespreken waar je staat en vooral wat je wil leren. Hierna gingen we, beiden gewapend met onze camera in de hand, de straat op. Al pratend en fotograferend vlogen de tips en ideeën me om de oren. Naast dat Michiel duidelijk veel kennis en kunde in huis heeft, werken zijn enthousiasme en durf aanstekelijk. Ik kan me haast niet voorstellen dat je hier niet geïnspireerd van raakt!

Ook na de workshop heeft Michiel me goed geholpen door per mail feedback te geven op mijn fotoselectie en nabewerking. Kortom: een mooie allround workshop die bovenal (ook niet onbelangrijk) erg gezellig was.

Karlijn van Kalmthout, deelnemer 1-op-1 workshop Anders kijken naar straatfotografie

Dank je wel voor de hele leuke workshop van gister. Foto’s maken met mijn eigen telefoon zal nooit meer hetzelfde zijn!

Bedrijfsuitje Quattri Consultants, deelnemer Tinka, groepsworkshop Straatfotografie

Leerzaam, ik heb veel inspiratie opgedaan. Bedankt Michiel! Bovendien was het gezellig. Ik was met een groepje van fotoclub Doesburg.

Egbert De Ruiter, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie

Afgelopen zaterdag een workshop staatfotografie van Michiel Heijmans mee mogen maken met een leuke groep van foto-fanaten die dit thema voor het eerst hebben ervaren.

Allereerst is Michiel een heerlijke gastheer die alles goed wist uit te leggen en deze groep van 10 personen wist te informeren over het begrip : ‘de jagers en de vissers”. Daarnaast is het leuk dat je leert om met andere ogen te kijken. Heb er een hele leuke dag aan overgehouden en het is zeer zeker een aanrader.

Paul Snelders, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie
Foto door Franka van Til, tijdens de workshop

Afgelopen zaterdag een ontzettend leuke workshop straatfotografie van Michiel Heijmans gehad.Voor mij was straatfotografie nieuw. Met leuke opdrachten en uitleg van Michiel zijn we het centrum van Nijmegen doorgelopen en hebben we vele leuke foto’s gemaakt. 

Bedankt Michiel voor de leuke workshop en ik zal zeker nog een keer meegaan met je wandel c/q straatfotografie workshop.

Franka van Til, deelnemer groepsworkshop Straatfotografie

Mijn lieve vriendin had mij als verrassing een fotografie workshop van Michiel kado gedaan. Wat een super ervaring!

Michiel is een enorm vriendelijke en oprechte man die zowel graag zijn eigen kennis deelt als interesse toonde in mijn verhaal en ontwikkeling. Het maatwerk en de persoonlijke aanpak begon al bij de kennismaking met een bak koffie waar we over onze ervaringen en doelen in de fotografie spraken, waarom we fotografeerden, maar zeker ook hoe we de workshop konden afstemmen op mijn niveau en behoeften.

Tijdens de workshop zette Michiel dit vervolgens om in verschillende opdrachten die hierbij aansloten. De sfeer was relaxt en spontaan, essentieel voor straatfotografie. Michiel’s visie op straatfotografie was verfrissend en het leren anticiperen op scenario’s op straat zal mij zeker bijblijven.

Conclusie: Doen! Toegankelijk met diepgang zover je zelf wilt en kunt. Voor mij was het ieder geval een enorm leuke en leerzame ervaring.

Nogmaals bedankt!

Jori Mulders, deelnemer 1-op-1 workshop Anders kijken naar straatfotografie