Ga naar de inhoud

Portretfotografie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe profielfoto voor social media of de teampagina van je bedrijf, ik help je graag. Ik kom graag met mijn mobiele studio naar je toe.

Een goed portret valt en staat met een paar essentiële kenmerken:

  • Een ontspannen blik
  • Scherp van neus tot oor
  • Geen afleidende zaken in de achtergrond
    (dat is ook al in de camera te bereiken)
  • Goede belichting

Geen poespas vooral, of dat moet een bewuste keuze zijn. Meestal gaat het met dit portretfoto’s puur en alleen om een getrouwe weergave van de geportretteerde persoon.

Ontspannen portretfoto’s

Voor een goede zakelijke portretfoto is het vooral belangrijk dat degene die op de foto staat op zijn of haar gemak wordt gesteld, en in een paar minuten op de foto staat en verder kan met de dag. Sommige mensen zijn zo vaak gefotografeerd, dat ze sowieso in een paar minuten klaar zijn – in dat geval zorg ik dat de setting daarop is aangepast.

Sta jij nu niet zo vaak voor de camera, en wil je je rustig voorbereiden, lees dan vooral even mijn checklist voor portretfotografie. Dan kom je goed voorbereid op de fotoshoot!

Portretfoto’s op lokatie

Natuurlijk is het geen probleem om langs te komen op lokatie om de portretfoto’s te maken. Mocht je een mooi raam hebben met voldoende licht om de persoon goed te belichten, dan is dat fantastisch. Mocht het wenselijk zijn dat ik zelf licht meeneem in de vorm van een of meerdere flitsers, dan kan dat uiteraard ook.

Voor op lokatie werk ik met mijn mobiele fotostudio, die in de kleinste ruimtes zorgt voor een aangename belichting van de geportreteerde.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Qua portretfotografie is er veel mogelijk. Laten we vooral van te voren afstemmen waar behoefte aan is en wat de verwachtingen zijn. Op die manier weten we zeker dat jij er de minste tijd aan kwijt bent, en uiteindelijk de beschikking hebt over de beste foto’s!

Bel me gerust als je meer informatie wil over de mogelijkheden: 06-263 263 16.
Mailen mag ook, gebruik daarvoor het onderstaande contactformulier.

Graag tot binnenkort!