Meteen naar de inhoud

Straatfotografie voor fotoclubs

Zoek jij een spreker voor je fotoclub, of ben je juist op zoek naar een straatfotografieworkshop die je samen met je fotoclub kunt doen? Ik help je graag verder!

Presentatie straatfotografie

Graag vertel ik jullie aan de hand van een uitgebreide presentatie vol foto’s over mijn omzwervingen als straatfotograaf. Natuurlijk bekijken we foto’s, maar ik geef je ook handige tips over straatfotografie!

Reken op een goed half uur presentatie, en de ervaring leert dan een half uur ook zo is gevuld met vragen. Ik beantwoord ze heel graag voor je. Vanuit mijn passie voor straatfotografie weet ik jullie mee te nemen in de wereld van de straatfotografie. Ik weet zeker dat een aantal leden de dag erop al de camera pakken om er zelf op uit te gaan.

Het is ontzettend leuk om na een korte pauze foto’s van de leden door te nemen. Vaak vindt de groep al iets van de foto’s, wat tot een leuke discussie kan leiden. Iedereen kijkt anders naar straatfotografie, en ik laat graag op enthousiasmerende wijze mijn gedachten gaan over jullie foto’s!

Straatfotografieworkshop voor fotoclubs

Voor jullie als fotoclub geef ik met plezier een mooie korting op mijn straatfotografieworkshops. Niets leuker dan met de groep op pad in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Ik laat je de fotogenieke plekjes in en om het centrum zien en neem je mee naar mijn favoriete spots voor straatfotografie. Mocht je liever in je eigen stad op pad gaan, ook geen probleem! Dan maak ik graag een route op maat.

Zeker als we met een groep op pad gaan, leer je ontzettend veel. Ik stuur je middels leuke opdrachten op pad, om de stad opnieuw te bekijken. De opdrachtkaarten die je van me krijgt, neem je natuurlijk mee naar je eigen stad, om daar de workshop met de fotoclub nog eens dunnetjes over te doen. Zo neem je een blijvende herinnering mee in je eigen straatfotografiereis!

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Ik hoor graag van je, het lijkt me ontzettend leuk om mijn enthousiasme voor straatfotografie op jullie over te brengen!