Ga naar de inhoud

Lezingen over Straatfotografie

Zoek jij een spreker voor je fotoclub / camerawinkel / bedrijfsuitje, of ben je juist op zoek naar een straatfotografieworkshop die je samen met je fotoclub of bedrijf kunt doen? Ik help je graag verder!

Presentatie straatfotografie

Graag vertel ik jullie aan de hand van een uitgebreide presentatie vol foto’s over mijn omzwervingen als straatfotograaf. Natuurlijk bekijken we foto’s, maar ik geef je ook handige tips over straatfotografie!

  1. Presentatie straatfotografie algemeen
    Ik neem je via voorbeelden mee door de geschiedenis van de straatfotografie en geef algemene tips om met straatfotografie te beginnen.
  2. Presentatie straatfotografie tips
    Aan de hand van concrete tips leer je je comfortabeler voelen op straat en krijg je zin om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met straatfotografie.
  3. Presentatie op maat
    Puttent uit duizenden foto’s en ervaringen uit binnen- en buitenland maak ik met plezier en zonder extra kosten een presentatie op maat voor jouw fotoclub of bedrijf, bijvoorbeeld over een specifiek aspect van (straat-)fotografie.

Reken op 45-60 minuten durende presentatie, en de ervaring leert dat een volgend half uur zo is gevuld met vragen. Ik beantwoord ze heel graag voor je. Vanuit mijn passie voor straatfotografie weet ik jullie mee te nemen in de wereld van de straatfotografie. Ik weet zeker dat een aantal leden de dag erop de camera pakt om er zelf op uit te gaan.

Het is ontzettend leuk om na een korte pauze ingestuurde foto’s door te nemen. Vaak vindt de groep al iets van de foto’s, wat tot een leuke discussie kan leiden. Iedereen kijkt anders naar straatfotografie, en ik laat graag op enthousiasmerende wijze mijn gedachten gaan over jullie foto’s!

Kostenindicatie: 250 euro inclusief BTW

Straatfotografieworkshop voor fotoclubs en bedrijven

Voor jullie als fotoclub of bedrijf geef ik met plezier een mooie korting op mijn straatfotografieworkshops. Niets leuker dan met de groep op pad in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Ik laat je de fotogenieke plekjes in en om het centrum zien en neem je mee naar mijn favoriete spots voor straatfotografie. Mocht je liever in je eigen stad op pad gaan, ook geen probleem! Dan maak ik graag een workshop op maat. Zo gaf ik al eens een workshop in Montfoort (13.500 inwoners). Overal is iets te zien!

Zeker als we met een groep of kleine groepjes op pad gaan, leer je ontzettend veel. Ik stuur je middels leuke opdrachten op pad, om de stad opnieuw te bekijken. De opdrachtkaarten die je van me krijgt, neem je natuurlijk mee naar je eigen stad, om daar de workshop met de fotoclub nog eens dunnetjes over te doen. En wil je dieper in de straatfotografie duiken, kan dat lekker op de bank met mijn boek Straatfotobijbel; voor ieder een exemplaar. Zo neem je een blijvende herinnering mee in je eigen straatfotografiereis!

Alleen voor fotoclubs, met duidelijk bewijs van lidmaatschap en groepen vanaf 4 personen.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Ik hoor graag van je, het lijkt me ontzettend leuk om mijn enthousiasme voor straatfotografie op jullie over te brengen!

Lezing / workshop fotoclub / bedrijfsuitje

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik heb interesse in:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.