Ga naar de inhoud

Zwerfsessies

In de komende weken heb ik een aantal straatfotografiesessies in Amsterdam gepland staan. Ik ga diverse delen van de stad verkennen, nieuwe routes voor mijn workshops lopen en de beste plekken voor koffie zoeken.

Nu kan ik me voorstellen dat jij weleens denkt “Hoe zit dit” of “Hoe doe je dat”, in de fotografie of in je eigen fotografiebedrijf. Dan heb ik iets leuks voor je. Voor slechts 99 euro loop je een dagje met me mee!

Een dag ziet er als volgt uit:

  • 10.30 uur: Kennismaken en jouw hulpvraag bespreken. Daarna gaan we op pad met de camera, en zwerven we door de stad op zoek naar inspiratie, mooie mensen en verrassende situaties. Tijdens de wandeling is er alle ruimte voor jouw vragen over fotografie, bedrijf, marketing, social media en meer.
  • 12.30 uur: Lunch op eigen kosten.
  • 13.30 uur: Vervolg zwerftocht door de stad, waarna we rond 15.00 uur afronden met een drankje.

Let op: maximaal twee personen per zwerfsessie.

Zwerfsessies zijn geen workshops, de vragen komen vanuit jou. Ik kies een wandelrichting en beantwoord zoveel mogelijk vragen. Met mijn 15 jaar ondernemerservaring (zie Linkedin) en enorme deep dive in de fotografie weet ik zeker dat ik je kan helpen met concrete antwoorden of creatieve oplossingsrichtingen.

Kan de zwerfsessie ook in een andere stad?

JAZEKER! Als jij liever in een andere stad zwerft, dan hou ik me natuurlijk aanbevolen. Uiteraard wel in overleg en alleen als jij nog iemand meeneemt. Voor zwerfsessies met twee deelnemers kom ik graag jouw kant op, of zwerf met je mee door een voor ons allebei onbekende stad.

Kleine letters: Bij meer reistijd dan anderhalf uur vanaf Nijmegen reken ik 25 euro reiskosten.

Ja, ik zwerf graag met je mee!

Wensen, dromen en ideeën van klanten weet Michiel te vertalen naar concrete, haalbare doelen.

Tim Lecomte

Je leert om met andere ogen te kijken. Heb er een hele leuke dag aan overgehouden en het is zeer zeker een aanrader.

Paul Snelders

← Ik ga toch liever mee met een groepsworkshop Straatfotografie