Ga naar de inhoud

Media & print

Genomineerd voor de Ondernemersawards Wijchen, categorie Aanstormend Talent 2024

Op 27 juni 2024 vindt de Ondernemers Awards Wijchen plaats en de topfinalisten zijn bekend! Zes ondernemers zijn afgelopen vrijdag verrast door de jury en wethouder Martijn Derks met het heuglijke nieuws dat ze genomineerd zijn, waarbij een heerlijke taart van HEMA Wijchen niet mocht ontbreken.

Dit jaar reiken ze aan twee fantastische ondernemers een award uit. De award voor Aanstormend Talent en Ondernemer van het Jaar. De genomineerden voor Aanstormend Talent zijn Labelzz Living, Lifestyle & Gifts, Fysio4Fit en Michiel Heijmans. De genomineerden voor Ondernemer van het Jaar zijn Van Eldijk, Moldbrothers en De Hoog Hoveniers B.V. → Lees hier verder

Daar gaan ze…!!

December 2023 – Maart 2024 – Met 7 andere fotografen in Museum Marie Tak van Poortvliet in het kader van 800 jaar Domburg. Lees het artikel in PZC hier.

Street Sans Frontières / ImageNation Paris

November 2023 – Onderdeel van straatfotografie expositie in Galerie Joseph in Paris met deze foto.

FUJILOVE magazine, september 2023

Foto en verhaal bij de foto in FUJILOVE magazine, in de sectie Photos from the Feed.

Dutch Street Magazine

Het enige Nederlandse (digitale) magazine met maandelijke veel straatfoto’s van Nederlandse steden, door mede-straatfotografen. Een dankbare inspiratiebron!

Video workshop straatfotografie voor Fotografie Community

Voor de online fotoclub Fotografie Community maakte ik met Pjotr Schelling (oprichter en in deze videograaf) een 20 minuten durende workshop video over straatfotografie.

Boek: Straatfotobijbel

In samenwerking met Photofacts Academy verscheen in het voorjaar van 2023 de samenvatting van alles wat ik geleerd heb over straatfotografie tot nu toe.

Verkrijgbaar via Photofacts en de reguliere (online) boekhandels:
https://michielheijmans.com/boek

Focus op Gelderland

BTS fotografie en kandidatencoaching voor het programma Focus op Gelderland op Omroep Gelderland (2023). Gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Diverse columns voor Focus Magazine

Diverse columns voor Focus Magazine, vanaf februari 2023.

Columns over fotografie, camera’s, keuzes en mogelijkheden. In mijn omzwervingen in de fotografie loop ik tegen dezelfde dingen aan als andere fotografen. Mijn column in Focus is de ideale manier om oplossingsrichtingen te verzinnen en deze te delen.

Mijn columns vind je hier: focusmagazine.nl/…

DOCU Magazine

Featured artist in DOCU magazine, een online en print magazine dat zich voornamelijk richt op het promoten van veelbelovende fotografen.

Focus Magazine #11, 2022

Interview in Focus Magazine over mijn omzwervingen en carrièreswitch.
Meer over Focus Magazine hier.

Cameo bij Niels

Scroll naar 5:36 voor mijn antwoord op de vraag of straatfotografie dood is!
Meer over Niels op zijn website: nielskemp.com