Ga naar de inhoud

Pijnpunt coaching

Nieuw project, product, medewerker? Motivatie even weg? Als jij NU behoefte hebt aan sparren en zinnige inzichten.
6 sessies van 1,5 uur
Kosten 1.299 euro


Problemen platslaan

Vaak is je probleem uitspreken de helft van de oplossing. Als je als ondernemer tegen een probleem aanloopt, kan het vreemd of vervelend voelen om die te delen met personeel. En als zelfstandig professional of zzp-er heb je alleen die plant in de hoek om mee te praten.

In dat geval ben je aan het juiste adres. Als jij op zoek bent naar iemand die naar je luistert, je probleem platslaat en de oplossingsrichting inzichtelijk, dan help ik je graag.

Vaak is een probleem of uitdaging iets wat zich in je hoofd nestelt. Het groeit langzaam, en komt dan als een vulkaan die tot uitbarsting komt tot uiting.

Voorbeelden

  • Groeipijn. Door groeistuipen voel je je gedwongen iemand aan te nemen, maar dat wil je eigenlijk helemaal niet.
  • Onzekerheid. Je bent een nieuw avontuur aangegaan, maar voelt je niet zeker over de koers die je daarvoor hebt uitgestippeld.
  • Onbegrip. Je vraagt je af waarom je website nog steeds niet scoort, maar je marketingteam zegt dat dit het maximale is.
  • Verminderde focus. Terwijl je bezig bent met het uitbouwen van je dienstverlening, dwaalt je hoofd alweer af naar een nieuw product.

Topje van de ijsberg. Maar je snapt wat ik bedoel. Die dingen die je ‘s nachts wakker houden.

Laten we die samen op een rijtje zetten, het probleem platslaan en de oplossingsrichting kiezen.

Waarom 6 sessies

Zes sessies is te overzien, toch? We hebben eerst een korte telefonische intake. Daarna splitsen we het traject op in drie sessies om de 2 weken, en dan nog drie sessies om de maand. Da’s mijn voorstel, maar mocht je behoefte hebben aan intensiever contact, is dat natuurlijk te bespreken.

De eerste drie sessies gaan in op het acute probleem. Put the fish on the table before it stinks. We maken het probleem zichtbaar, zodat we het aan kunnen pakken.

De laatste drie sessies zijn voor onderhoud en verdieping. Is dit iets waar je vaker tegenaan gaat lopen? Hoe loopt de oplossing, of loop je alsnog tegen grenzen aan?

Je zult zien dat die sessies omvliegen.

Lokatie

We hebben verschillende mogelijkheden om af te spreken. Dat kan bij jou op kantoor, bij mij op kantoor (prima koffie), maar we kunnen ook een wandeling maken! Als we een kilometer of vijf lopen, dan heb je ook tweederde van je stappen weer gehad! En wandelend denk je het makkelijkst na zonder dat het piekeren wordt.

Ja, ik wil aan de slag!

Michiel Heijmans | Starterscoaching Pijnpunt coaching Semester coaching