Meteen naar de inhoud

Eerste Hulp Bij Opstarten

Ben jij startende ondernemer en dringend op zoek naar een beetje sturing in je (online) activiteiten? Bel of mail me dan eens!

In een gesprek lichten we kort je website door. Ik deel met veel plezier en passie mijn ervaring als (online) ondernemer. Je hebt alle tijd voor vragen en dingen waar je tegenaan loopt. Ik help je graag!

Ik ga er vanuit dat we een uur praten met elkaar. Kleine letters: Ik moet wel op basis van je verhaal en website het gevoel hebben dat ik je kan helpen.

HELEMAAL GRATIS!

Waarom gratis? Ik ben zelf nog steeds dankbaar voor de hulp die ik vroeger kreeg als startende ondernemer. Ik weet hoeveel verschil dat kan maken. Laat dit dan mijn pay-it-forward zijn. En ik vind het gewoon ontzettend leuk!

Je mag de aanvraag doen via onderstaand formulier. Let op: Ik heb ruimte voor maximaal 4 starters per maand, je hoort z.s.m. van me!

Ik wilde je nogmaals bedanken voor de coach sessie!

Heel fijn om met jou te sparren over m’n bedrijf. Je praktische en positieve aanpak vind ik echt heel fijn.
Brenda, bthetravelsurfer.nl

Graag zo volledig mogelijk invullen: