Ga naar de inhoud

Coaching

Heb je dat gevoel ook wel eens? Dat je wel weet dat er iets moet gebeuren, maar dat je geen idee hebt wat? Dat je niet weet waar het met je onderneming heen moet, je personeelsbeleid? Dat je website eigenlijk alles lijkt te hebben, maar helemaal niets voor je doet? Dat het je maar niet lukt om de juiste boodschap via je marcom team naar je website te vertalen?

Ik denk graag met je mee.

Michiel Heijmans | Coaching voor startersPijnpunt coachingSemester coaching

Coaching, is dat wel iets voor mij?

Foto: Henk-Jan Winkeldermaat, Punkmedia.nl

Laten we het niet mooier maken dan het is: als jij je door mij wil laten coachen, dan moet je zelf aan de bak. Het heeft absoluut geen zin dat ik je tips, tricks en best practices ga voorkauwen en dat je dat draait wat ik vraag.

Als je met mij in gesprek gaat, gaan we onderzoeken waar je pijn zit. Hoe die pijn daar komt en wat er moet gebeuren om die pijn weg te halen of in ieder geval significant te verminderen. Misschien komen we er wel achter dat een deel van die pijn gewoon bij je past. Samen vinden we de juiste richting naar persoonlijke effectiviteit en een stevigere positie in/van je rol.

Laat het probleem waar het hoort

Ik ben géén gecertificeerd ACT therapeut, maar geloof wel heilig in de denkwijze waarbij een probleem hoort te liggen bij degene van wie het is. Dat geldt ook voor problemen of uitdagingen met je website of andere online omzwervingen.

Laatst sprak ik iemand die me vertelde op zoek te zijn naar iemand die zoekmachine marketing kon verzorgen. Iemand die teksten kan schrijven. Iemand die Google Adwords kon optimaliseren, en zo nog wat meer. “Ik kan dat allemaal niet, en ga dat ook niet doen.” Als je zo ook denkt, dan is deze coaching niets voor jou. Het zijn allemaal mensen die je in kan zetten, maar als je het traject volledig loslaat, heb je achteraf ook geen reden om te klagen als het misgaat.

Als jij je frustreert over je bedrijf, je website, over je personeel, over je (ontbrekende) zoekmachine marketing, over jezelf en te vaak denkt: “Daar moet ik nog steeds iets mee doen,” dan ga ik graag het avontuur met je aan, dan weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen!

Verschillende invalshoeken, allemaal resultaat

Het maakt niet zoveel uit vanuit welk uitgangspunt jij aan deze coaching begint. Als je tot zover hebt doorgelezen, dan herken je je in bovenstaande en hebben we een solide grond om aan de slag te gaan: frustratie en ambitie, drang naar verandering.

Misschien herken je je in de onderstaande opties:

Heb je al doorgeklikt naar de informatie die aansluit bij jouw situatie? Zo niet, dan heb je waarschijnlijk een specifiekere vraag. Neem dan vooral contact met me op!