Ga naar de inhoud

Semester coaching

Op zoek naar langere begeleiding van jouw ondernemersavonturen? Gedurende een half jaar kijk en denk ik met je mee!
12 sessies van 1,5 uur
Kosten 2.499 euro


Jouw externe sparringpartner

Je weet niet wat de weg je brengt, toch? Als ondernemer loop je regelmatig tegen vraagstukken aan die je nog nooit aan hebt hoeven pakken. Dan kan het lekker zijn als je iemand hebt die je kan bellen of appen. Die tijd maakt om met je te sparren en samen met je het vraagstuk of de uitdaging kan uitpluizen.

Met mijn 15 jaar ondernemerservaring ben ik veel vraagstukken (van zowel kleine als grotere bedrijven) al tegengekomen. Samenwerkingsverbanden, wisselen van leverancier, beoordelingscyclus opzetten, personeelsproblemen, marketinguitdagingen.

Het helpt 100% als je even de scherpe randen eraf kunt halen met iemand die de meters al heeft gemaakt. Daar kan ik als business coach je zeker mee helpen.

Langere termijn begeleiding

Als je op zoek bent naar begeleiding op een specifiek vraagstuk, raad ik je aan te kijken naar mijn pijnpunt-coaching. Maar als je op zoek bent naar iemand die iets langer met je meeloopt, dan ben je absoluut op de juiste pagina terecht gekomen.

In 12 sessies behandelen we op basis van een eerste (telefonische) intakegesprek de onderwerpen waar jij het echt over wil hebben. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Persoonlijke onzekerheden
  • De juiste marketinginzet
  • Specifieke personeelsvraagstukken
  • Jouw netwerkuitdagingen

Om maar wat te noemen. Dingen die je niet in een middag geregeld hebt, maar die vanuit een solide basis uitrollen naar een strategie voor de toekomst. Waar je nog heel lang plezier van gaat hebben.

Lokatie

We hebben verschillende mogelijkheden om af te spreken. Dat kan bij jou op kantoor, bij mij op kantoor (prima koffie), maar we kunnen ook een wandeling maken! Als we een kilometer of vijf lopen, dan heb je ook tweederde van je stappen weer gehad! En wandelend denk je het makkelijkst na zonder dat het piekeren wordt.

Ja, ik wil jouw begeleiding!