Ga naar de inhoud

Vrij werk van Michiel Heijmans

Ik zie mijzelf niet zozeer als fotograaf, maar eerder als een beschouwer die zijn camera als gereedschap gebruikt om zijn blik op de wereld te delen. Ik fotografeer puur op gevoel en word getriggerd door kleuren, lijnen en licht. Om het moment niet te verstoren kijk ik dikwijls niet door de lens, maar laat mijn camera op mijn buik hangen. Daardoor kijk jij mee vanuit een laag perspectief en is het kader speels. Mijn observaties zijn meer dan een momentopname. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Ik weet als beschouwer een stilstaande foto te veranderen in een levendig beeld. 

De onderstaande foto’s kunnen ook bij jou aan de muur hangen. Ik bied onderstaande foto’s aan in gelimiteerde oplage van 21 stuks (exclusief 3 artist prints). Alle foto’s worden geprint op hoogwaardig Hahnemuhle Fine Art papier, standaard met witte rand en per stuk te bestellen in twee formaten:

30x45cm Hahnemuhle Fine Art Pearl, met witte rand in kleur of zwartwitGelimiteerde oplage van 14 stuks à 224 euro
40x60cm Hahnemuhle Fine Art Pearl, met witte rand in kleur of zwartwitGelimiteerde oplage van 7 stuks à 396 euro
Alle prints genummerd en inclusief gesigneerd certificaat. Prints worden afgedrukt bij Hahnemühle Certified Studio Fotolab Kiekie in Amsterdam.
Prijzen exclusief verzending, standaardtarief 10 euro.

Mijn foto’s worden standaard afgedrukt met witte rand, zodat ze beter passen in een passe-partout. Het passe-partout houdt het glas van de fotolijst weg van de foto, waardoor kwaliteit beter gewaardborgd blijft.