Ga naar de inhoud

Let it be

  Let it be – Parijs (2022)

  We liepen over de brug, ik weet niet eens meer welke brug. Honger, dorst en te veel drukte in het touristisch centrum van de Franse hoofdstad maakte ons “hangry”, een beetje boos van de honger. We sloegen af naar rechts omdat ik daar gisteren een eettentje had gezien.

  In de verte leek een vrouw of man, daar wil ik vanaf zijn, ongestoord de stad aan zich voorbij te laten gaan. Met gebogen hoofd bestond de wereld even niet.

  Het broodje was niet bijzonder, maar ik kon een glimlach niet onderdrukken.

  Nog 21 beschikbaar

  Bestel deze foto

  Details van deze fine art print

  Limited edition

  Gelimiteerde oplage van 21 + 3 artist prints

  • 11 stuks op formaat 30×45 centimeter
  • 7 stuks op formaat 40×60 centimeter
  • 3 stuks op formaat 60×90 centimeter
  • Met witte rand
  • Met certificaat

  Afdruk door Fotolab Kiekie op Hahnemühle Fine Art Pearl papier:
  285 g/m² – 100% α-cellulose – Helder wit – Delicaat getextureerd – Parelglans afwerking – ISO 9706 / museumkwaliteit voor maximale ouderdomsbestendigheid

  Fotolab Kiekie is Hahnemühle Official Certified Fine Art Print Studio. Jouw foto komt met een officieel Hahnemuhle certificaat, genummerd en gesigneerd.


  Baklijst (optioneel)

  In de baklijst ligt je foto iets verzonken. Er is een kleine afstand tot de rand van de lijst, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De houten lijsten worden handgemaakt bij Fotolab Kiekie.

  De lijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (aanbevolgen voor kleurenfoto’s) en zwart (aanbevolen voor zwartwitte foto’s). De mooie houtnerf blijft bij alle kleuren zichtbaar.

  Een fine art print in een baklijst geeft een prachtig resultaat. Doordat er geen glas voor het papier komt, blijft de uitstraling van het papier uitstekend tot zijn recht komen.