Ga naar de inhoud

Net op tijd

  Net op tijd – Den Bosch (2023)

  Hij lijkt te zweven naar de trein, die hij uiteindelijk natuurlijk nipt weet te halen. Hij viel op door zijn hoed, deftige voorkomen en de haast. In het ergste geval moet je een half uur wachten. Een half uur voor jezelf, zonder druk, misschien met onterechte frustratie. Die komt vast ergens anders vandaan. Niet omdat je een half uur voor jezelf krijgt. Toch? Den Bosch is een van mijn favoriete stations. Oud, klassiek, net genoeg sporen en perrons. Twee verdiepingen, zoals zoveel stations. Op het bovenste deel ben je dicht bij het oude dak. Schitterend. Maar wat doen wij, 99% van de tijd? We zweven gefrustreerd naar de trein, die we waarschijnlijk net halen.

  Nog 21 beschikbaar

  Bestel deze foto

  Details van deze fine art print

  Limited edition

  Gelimiteerde oplage van 21 + 3 artist prints

  • 11 stuks op formaat 30×45 centimeter
  • 7 stuks op formaat 40×60 centimeter
  • 3 stuks op formaat 60×90 centimeter
  • Met witte rand
  • Met certificaat

  Afdruk door Fotolab Kiekie op Hahnemühle Fine Art Pearl papier:
  285 g/m² – 100% α-cellulose – Helder wit – Delicaat getextureerd – Parelglans afwerking – ISO 9706 / museumkwaliteit voor maximale ouderdomsbestendigheid

  Fotolab Kiekie is Hahnemühle Official Certified Fine Art Print Studio. Jouw foto komt met een officieel Hahnemuhle certificaat, genummerd en gesigneerd.


  Baklijst (optioneel)

  In de baklijst ligt je foto iets verzonken. Er is een kleine afstand tot de rand van de lijst, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De houten lijsten worden handgemaakt bij Fotolab Kiekie.

  De lijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (aanbevolgen voor kleurenfoto’s) en zwart (aanbevolen voor zwartwitte foto’s). De mooie houtnerf blijft bij alle kleuren zichtbaar.

  Een fine art print in een baklijst geeft een prachtig resultaat. Doordat er geen glas voor het papier komt, blijft de uitstraling van het papier uitstekend tot zijn recht komen.