Ga naar de inhoud

Oprèè

  Oprèè – Domburg (2022)

  In het Midden-Walchers dialect betekent het nog weinig gebruikte “oprèè” zoiets als “je netjes aankleden” en dat is precies wat ik dacht toen ik deze jurk in de wind zag wapperen. Zelfs tijdens het lappen van de ramen mag je best even je best doen op je kleding. Toeval is dat in het Ouddorps dialect het woord juist “schoonmaken” betekent.

  De slippers doorbreken het beeld in rood. Het geel wijst de weg en de driehoek van donkere elementen maken het plaatje af. Deze foto mocht mee naar een groepsexpositie in Parijs (2023) en reist in 2024 naar Milaan voor een tweede expositie. Vanuit Domburg de wereld over!

  Nog 21 beschikbaar

  Bestel deze foto

  Details van deze fine art print

  Limited edition

  Gelimiteerde oplage van 21 + 3 artist prints

  • 11 stuks op formaat 30×45 centimeter
  • 7 stuks op formaat 40×60 centimeter
  • 3 stuks op formaat 60×90 centimeter
  • Met witte rand
  • Met certificaat

  Afdruk door Fotolab Kiekie op Hahnemühle Fine Art Pearl papier:
  285 g/m² – 100% α-cellulose – Helder wit – Delicaat getextureerd – Parelglans afwerking – ISO 9706 / museumkwaliteit voor maximale ouderdomsbestendigheid

  Fotolab Kiekie is Hahnemühle Official Certified Fine Art Print Studio. Jouw foto komt met een officieel Hahnemuhle certificaat, genummerd en gesigneerd.


  Baklijst (optioneel)

  In de baklijst ligt je foto iets verzonken. Er is een kleine afstand tot de rand van de lijst, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De houten lijsten worden handgemaakt bij Fotolab Kiekie.

  De lijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (aanbevolgen voor kleurenfoto’s) en zwart (aanbevolen voor zwartwitte foto’s). De mooie houtnerf blijft bij alle kleuren zichtbaar.

  Een fine art print in een baklijst geeft een prachtig resultaat. Doordat er geen glas voor het papier komt, blijft de uitstraling van het papier uitstekend tot zijn recht komen.