Ga naar de inhoud

De dans in Rue Mouffetard

  De dans in Rue Mouffetard – Parijs (2023)

  In grote steden moet je verdwalen met een doel, om op die plekken te komen waar je je mag verwonderen, waar je je mag overgeven aan de stad. Als je het Parijse centrum uitgaat, en door de nog steeds enigszins toeristische Rue Mouffetard naar beneden loopt, kom je op zondag om 12 uur op een pleintje met muziek en dansende lokale bevolking. Elke zondag, weer of geen weer, of zo wil het verhaal. Ik stond in de regen, en liet de stad me absorderen. Gehyponotiseerd door de bewegingen, zoals het kindje op de step. Ik vergat bijna een foto te maken.

  Nog 21 beschikbaar

  Bestel deze foto

  Details van deze fine art print

  Limited edition

  Gelimiteerde oplage van 21 + 3 artist prints

  • 11 stuks op formaat 30×45 centimeter
  • 7 stuks op formaat 40×60 centimeter
  • 3 stuks op formaat 60×90 centimeter
  • Met witte rand
  • Met certificaat

  Afdruk door Fotolab Kiekie op Hahnemühle Fine Art Pearl papier:
  285 g/m² – 100% α-cellulose – Helder wit – Delicaat getextureerd – Parelglans afwerking – ISO 9706 / museumkwaliteit voor maximale ouderdomsbestendigheid

  Fotolab Kiekie is Hahnemühle Official Certified Fine Art Print Studio. Jouw foto komt met een officieel Hahnemuhle certificaat, genummerd en gesigneerd.


  Baklijst (optioneel)

  In de baklijst ligt je foto iets verzonken. Er is een kleine afstand tot de rand van de lijst, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De houten lijsten worden handgemaakt bij Fotolab Kiekie.

  De lijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (aanbevolgen voor kleurenfoto’s) en zwart (aanbevolen voor zwartwitte foto’s). De mooie houtnerf blijft bij alle kleuren zichtbaar.

  Een fine art print in een baklijst geeft een prachtig resultaat. Doordat er geen glas voor het papier komt, blijft de uitstraling van het papier uitstekend tot zijn recht komen.