Ga naar de inhoud

Coaching voor online ondernemers

Ben jij voor je inkomen afhankelijk van je website? Of je nu producten of diensten verkoopt, leads verzamelt of downloads aanbiedt, als je website het hoofdkanaal is van je inkomstenstroom, dan wil je natuurlijk dat die website zo goed mogelijk is.

Om grip te houden op die website, moet je begrip hebben van die website. Om te snappen wat wel en niet werkt op je website, moet je je klant begrijpen. Daar zijn veel verschillende manieren en tools voor. Als jij op zoek bent naar iemand die je scherp houdt, dan is het slim om een klankbord te zoeken bij een coach voor online ondernemers. En dan natuurlijk wel een coach die zelf ook zijn online sporen heeft verdiend.

Alle aspecten van online ondernemen

Het maakt niet uit of je tegen uitdagingen aanloopt die te maken hebben met de website, met opschalen of juist met je focus hervinden, ik help je als coach voor online ondernemers graag die uitdagingen behapbaar te maken.

Mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar gaat van webredactie tot operationeel directeur. Ik heb voor en achter de tafel van de sitebouwer gezeten. Heb moeten nadenken over de grootte en kleur van een knop, tot aan welke boodschap je site moet uitdragen. Met mijn rugzak aan praktische ervaring help ik je graag verder.

Is jouw probleem wel zo groot als het lijkt? Soms wel, meestal niet. Doordat je vastzit in een bepaald denkpatroon, “zo deden wij het altijd”, mis je soms kansen op verbetering en zelfs winstvergroting. Door samen met jou op tafel te krijgen wat jij met jouw website nog moet doen, maken we een plan voor een duurzame toekomst van je website èn je bedrijf.

Natuurlijk hoort strategisch nadenken over de koers van dat bedrijf en die website daar net zo goed bij. Ik blijf ver van voorkauwen wat jij met je bedrijf moet doen, maar leer je door praktijkvoorbeelden en slimme oplossingen de koers te zetten voor de komende jaren. Jij staat aan het roer, ik laat je nadenken over de weg.

Laten we kennismaken

Als jij behoefte hebt aan een specifieke coach voor online ondernemers, dan hoor ik graag van je. Als jij denkt dat ik je kan helpen door gestructureerd een aantal keer met je te sparren, je te coachen en als klankbord te fungeren voor jouw wilde ideeën, neem dan vooral contact met me op! Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak.