Ga naar de inhoud

Uurtje sparren?

Soms loop je gewoon even vast en weet je niet goed wat je volgende stap moet zijn. Dan helpt het om een uurtje te sparren met een buitenstaander.

Om die reden bied ik naast mijn coachingstrajecten nu ook de mogelijkheid aan om een uurtje te sparren. Dit doe ik al met startende ondernemers, en ik merk daar hoeveel verhelderend een korte, intensieve sessie kan zijn. Van je af praten en iemand die wat verderaf staat je verhaal laten samenvatten, en kritische vragen laten stellen, is zeer verhelderend.

Aan tafel of een ommetje

Al lopend komen er andere inzichten. Je kunt je vastdenken als je aan tafel zit. De steeds veranderende omgeving maakt dat je lopend creatiever bent. Dat is mijn ervaring!

Zit je zo strak in je planning dat een uur een uur moet zijn, dan kunnen we beter blijven zitten. Maar dan moet je je sowieso afvragen of je genoeg ruimte in je hoofd hebt…

Opbouw

Je vertelt me in een paar minuten waar je op vastloopt, en daarna begint direct onze interactie. Al sparrend verandert je inzicht, of wordt het juist bevestigd. In je hoofd vormen zich kaders om je probleem. Aan het eind van het uur vatten we samen samen. En kun jij weer fris en met focus aan de slag.

Mijn ervaringsgebieden:

  • Website (SEO, conversie, opzet, etc.)
  • Social media (welk platform, hoeveel tijd en energie)
  • Personeel (empathie, grenzen, verantwoordelijkheden)
  • Netwerken (hoe kom je waar aan tafel)
  • Marketing (low cost, inzet middelen, ads)

Om maar wat te noemen. Hier staat mijn CV.

Kosten?

Omdat ik het gewoon heel erg leuk vind om je verder te helpen, bied ik deze sparringsessie aan voor slechts € 149 99 euro.

Excl. BTW en reiskosten 50 cent per km.

Geïnteresseerd? Mail!