Ga naar de inhoud

Bedrijfuitje fotografie workshop

Hij komt er weer bijna aan, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Eigenlijk had je allang iets moeten kiezen, maar ja… Het is lastig om een bedrijfsuitje te kiezen dat iedereen in het bedrijf leuk vindt. Ze hebben allemaal verschillende interesses en persoonlijkheden.

Foto door deelneemster Nancy

Een bedrijfsuitje kan een prima gelegenheid zijn om nieuwe vaardigheden te leren of om de stad te verkennen. Het is belangrijk om een activiteit te kiezen die past bij de interesses van de groep en die iedereen in staat stelt om deel te nemen op hun eigen niveau. En dat is waar mijn fotografieworkshops perfect bij aansluiten!

Op zoek naar een creatieve break tijdens een drukke dag vergaderen?
Boek een straatfotografie workshop voor tijdens je heidag!

Fotografie? Straatfotografie!

Mijn workshop straatfotografie is een uitstekende keuze voor een bedrijfsuitje. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of fysieke capaciteiten. Het is een creatieve en leuke manier om de stad te verkennen en nieuwe vaardigheden te leren. Iedereen kijkt anders en reageert anders op dezelfde dingen. Een workshop straatfotografie stimuleert de creativiteit van de groep en maakt praktisch inzichtlijk dat mensen anders zijn, anders kijken, ook naar elkaar. Want reken maar dat jullie elkaar ook gaan fotograferen; ik spreek uit ervaring.

Zenuwachtig beginnen, lachend naar huis

De straatfotografie workshops van Michiel Heijmans Fotografie zijn uitstekend geschikt voor jouw volgende bedrijfsuitje. Ik ben een creatieve en ervaren straatfotograaf, en tevens de schrijver van het boek Straatfotobijbel.

Mijn workshops zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Tijdens de workshops leer je anders kijken en nieuwe invalshoeken ontdekken. Natuurlijk deel ik mijn ervaringen en help ik je om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Na de workshop kun je verder oefenen met mijn boek Straatfotobijbel, want iedereen krijgt een exemplaar mee naar huis (t.w.v. 30 euro).

Locatie en duur

Mijn workshops kunnen overal worden gegeven waar mensen zijn. Ik geef workshops in Antwerpen, Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen, maar was onlangs met een bedrijf in Montfoort. Als er maar mensen zijn, want mensen maken een plek interessant. Ze zorgen voor kleur en dynamiek.

De workshops duren afhankelijk van jouw wensen vanaf twee uur tot een hele dag. Wil je een keer gek doen, kunnen we ook twee dagen naar Parijs of Londen, natuurlijk. Dat is uiteraard ook afhankelijk van je budget!

Kosten

De kosten variëren afhankelijk van het aantal deelnemers. Ik maak met plezier een offerte op maat, en dat kan binnen één werkdag, geen probleem.

Een indicatie? Een workshop van 4 personen kost ongeveer 500 euro, met twintig tot dertig personen moet je denken aan ongeveer 1.500 euro. Dan hebben we het over een workshop van 2 tot 3 uur. Uiteraard exclusief BTW en reiskosten (50ct/km).

Interesse? Kijk hier voor meer details over de workshop, of mail me eenvoudig via onderstaand formulier:

Lezing / workshop fotoclub / bedrijfsuitje

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik heb interesse in:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fotografieworkshops voor bedrijvenBedrijfsuitjesHeidagen