Ga naar de inhoud

Live site analyse

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig kennis mogen delen op online en live events. Onderstaand vind je enkele van mijn optredens. Dit zijn voornamelijk live site analyses bij WordPress gerelateerde evenementen (de zogenaamde WordCamps) geweest. Desalniettemin is mijn analyse onafhankelijk van het content management systeem dat gebruikt wordt.

Live site analyse

Momenteel ben ik alleen beschikbaar voor live site analyses. Mocht je voor jouw event een soort site dokter willen hebben die live de sites van de deelnemers analyseert, op een podium of in een stand, dan moeten we zeker eens praten.

In-house site analyses

Ook als je op zoek bent naar iemand die samen met jou of je team je website onder de loep neemt in een sessie, kan ik je helpen.

Uiteraard hoop ik dat ik je team daarna mag blijven begeleiden via mijn praktijkgerichte coaching. Dat kan individueel, maar ook met de hele groep. Door middel van intensieve sparringsessies bepalen we de juiste koers en beslissingen voor jouw website.

Voor de volledigheid: voor in-house site analyses (met een focus op SEO, UX en conversie) hanteer ik een vast tarief van 299 euro exclusief BTW en reiskosten (€0,35 per km). De review zal inclusief verdere uitleg achteraf zo’n anderhalf uur in beslag nemen.

Voorbeelden van site analyses

Om je een impressie te geven van hoe zo’n sessie eruitziet, raad ik je aan om de volgende video eens te bekijken!

WPNL Site reviews

Tijdens dit door corona ingegeven online event mocht ik in hoog tempo enkele sites van de bezoekers analyseren.

Live site analyses bij WordCamp Frankfurt

Een van mijn eerste optredens waarbij ik solo live site analyses uitvoerde voor het aanwezige publiek op deze WordCamp in Frankfurt. In het Engels.

Shop SEO presentatie WordCamp Nederland

Presentatie over de optimalisatie van je online shop voor Google en andere zoekmachines. Veel voorbeelden en kennisdeling met honderden mensen in de zaal.

Uiteindelijk was dit overigens best een presentatie met frustratie. Dat je alles weet over internet, betekent niet dat je alles weet over beamers en computers. Integendeel.

Interesse in een live site analyse?

Tot slot. Mocht je geïnteresseerd zijn in een live site analyse, aarzel dan niet om contact op te nemen met me via onderstaand formulier:

Tot binnenkort!