Ga naar de inhoud

Workshop Straatfotografie Londen

Waarschijnlijk heb je mijn werk gezien op Instagram of deze website, of hebben we elkaar ontmoet op één van mij workshops of fotowandelingen. Dan weet je dat mijn workshops laagdrempelig zijn, en dat ze je meenemen in de wereld van de straatfotografie.

Tijd om een tandje bij te zetten. Ik nodig je graag uit voor mijn workshops straatfotografie in Londen, maandag 12 december 2023 (je kunt je niet meer opgeven).

Straatfotografie Londen

De winkels zijn klaar voor de kerst, het licht maakt dat de lampjes langer branden. Tijd om de stad in te gaan.

Tijdens de workshop werken we aan de hand van uitgeschreven opdrachten, die je handvatten geven om zelf de mooiste foto’s te schieten.

We struinen de straten af van de wijken rondom Soho. We bezoeken “Instagrammable” plaatsen als Neal’s Yard en Buckingham Palace. We vissen naar mooie plaatjes in Oxford Street en Piccadilly Circus, waar de mensenmassa’s het onmogelijk maken om met slechte foto’s thuis te komen.

Voorbeelden van de foto’s die je gaat maken

Hieronder vind je voorbeelden van eerdere straatfoto’s die ik heb gemaakt in Londen. Fantastische mensen, fantastische energie!

Prijs en verdere details

De workshop is op maandag 12 december. We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. De meeste plekken die we aandoen zijn te belopen, maar dat betekent wel dat je stevige schoenen mee moet nemen! We gaan waarschijnlijk vanwege de tijd ook nog een stukje met de metro, maar als je Apple Pay hebt op je telefoon, kun je daarmee gewoon instappen.

Deze workshop kost 499 euro.
(Wil je een factuur, dan komt daar 21% BTW bij)

Halverwege de workshop zullen we stoppen voor lunch (voor eigen rekening). Londen is vol met Pret A Mangers voor een broodje, maar het staat je natuurlijk vrij om iets anders te kiezen.

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een dag Londen en een enerverende workshop straatfotografie. Graag tot dan!

“Wat een superervaring! Michiels visie op straatfotografie was verfrissend. Toegankelijk met diepgang zover je zelf wilt en kunt. Doen!”

Jori Mulders, workshop deelnemer

Inschrijven voor de workshop straatfotografie in Londen

Ik zie je heel graag 12 december in Londen. We gaan er een fantastische dag van maken!