Ga naar de inhoud

Foto’s voor je website

Je zou de foto’s op je website eigenlijk elk jaar moeten vernieuwen. Of je nu nieuwe schilderijen aan de muur hebt, of een wissel in medewerkers hebt gehad, in het afgelopen jaar is er weer veel veranderd. Je website mag best die veranderingen weergeven.

Je website is je etalage

Je website is in meerdere opzichten je etalage. Je laat er zien wat je te koop hebt, maar ook wie het verkopen. De sfeer van de winkel, je kantoor of je bedrijf wordt weerspiegeld in de etalage.

Foto’s voor op je website

Op je website staan dan ook je team en je bedrijf uitvoerig beschreven. Deze woorden hebben beeld nodig. Beeld maakt dat de tekst beter gelezen wordt en je natuurlijk gerichtere klanten aantrekt. Die foto’s zijn je marketing.

Mijn plan van aanpak

Als je mij kiest om je foto’s te laten maken, beginnen we de dag met portretten. Dat doen we vanaf 10 uur, zodat iedereen zijn of haar mail heeft gelezen en koffie op heeft. Een beetje wakker is en dus beter op de foto komt te staan. Het eind van de dag leent zich daar minder voor, omdat iedereen dan toch iets vermoeider is geworden.

Ik kan mijn foto’s maken bij natuurlijk licht, en natuurlijk neem ik ook licht mee, voor in geval van. Natuurlijk licht geeft natuurlijk de warmste portretten, maar afhankelijk van het type foto’s dat je voor ogen hebt, kan ik extra bijflitsen of juist heel het portret met flitslicht doen. Dan krijg je meer studioportretten.

ALEX Advocaten BTS kantoor

Na de fotoshoot is iedereen aan me gewend en gaan jij en je collega’s weer aan het werk. Jullie tijdsinvestering is gedaan! Ik ga echter nog even verder. Terwijl jullie aan het werk zijn, door kantoor wandelen of juist een boom omzagen (afhankelijk van het bedrijf uiteraard), blijf ik op comfortabele afstand fotograferen en maak ongedwongen en (voornamelijk) ongeposeerde beelden voor jullie website en social media.

Jullie selectie

Na afloop selecteer ik de juiste foto’s en zet ze met een basale bewerking online in een album. In dat album kunnen jullie de foto’s “liken”, net als op Instagram. De gelikete foto’s kijk ik grondig na en bewerk ik verder. Dit zijn de foto’s die jullie uiteindelijk kunnen downloaden en gebruiken op jullie website!

Kosten voor foto’s voor je website

Mijn tarief is transparant:

  • 175 euro voor het eerste portret
  • 50 euro voor elk volgend portret
  • 150 euro per uur bedrijfsfotografie
    + 75 euro per uur voor selectie en bewerking.
    Een uur fotograferen is een uur bewerken.
  • Eventuele reiskosten: 50 cent per kilometer

En dan krijg je alle geselecteerde foto’s. Mocht je die inzetten voor publicaties van derden, dan kan dat met naamsvermelding.

Transparant, toch?

Neem vooral contact op als je meer wilt weten:

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.