Ga naar de inhoud

Zakelijk portret

Fatsoenlijke foto’s voor je website en social media zijn essentieel voor een goede personal branding. Om jezelf of je bedrijf professioneel neer te zetten, kun je niet meer wegkomen met een spontaan gemaakte selfie.

Ongedwongen en echt

Je wil jezelf neerzetten zoals je bent. Geen te veel gephotoshopte foto’s waarop je veel te serieus kijkt, maar juist jouw glimlach, interactie. Jij, zoals je dienstverlening is. Zoals je bedrijf is. Direct, echt en toegankelijk.

En dan wel goede foto’s, natuurlijk! Geen kiekje, maar professioneel belicht (natuurlijk of met flits). Misschien wel buiten, aan de wandel. Portret of met team. Dat bepalen we samen.

Voorbeelden van zakelijke portretten

Zakelijk portret op maat

Je ziet het. Of je nu een binnen-, buiten-, persoonlijk of teamportret wil, het is altijd op maat te maken voor jouw situatie.

De fotoshoot vindt plaats op de locatie waar jij je het prettigst voelt, of dat nu op kantoor is of in je lievelingplaats. Je portret kan ingekaderd worden of juist tegen een effen achtergrond. Als de foto’s maar uitstralen dat we plezier hebben gehad tijdens de shoot. Dat zie je terug op de foto! En reken maar dat je klanten dat ook terug zien!

Nabewerking en selectie

Elke fotoshoot levert een flinke berg foto’s op. Om niet te verdrinken in de foto’s, maak ik een goede selectie voor je. De geselecteerde foto’s plaats ik bewerkt in een online album, zodat je ze rustig kunt bekijken. Mocht je nog foto’s missen van de shoot, die je toch graag wilt zien, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Voor een fotoshoot van een uur reken ik 225 euro (ex BTW en reiskosten 50 cent per kilometer). Die prijs bestaat uit een uur fotografen en een uur nabewerking en selectie. Op die manier is de shoot afgekaderd en kom je ook niet voor rare kosten te staan.

Meer informatie?