Ga naar de inhoud

Sparringpartner voor fotografen

Sparringpartner voor fotografen

Ben jij ambitieus en gedreven, en heb je behoefte aan structurering van je gedachten en plannen?

Dan kan ik je verder helpen. Niet door aan tafel te gaan zitten en te wachten tot er iets komt, maar door actief samen te gaan fotograferen en van gedachten te wisselen over jouw pad in de fotografie.

Uitgebreide ervaring

Ik ben jouw sparringpartner met ervaring. Ik ben inmiddels 15 jaar ondernemer in verschillende rollen. De functies die ik heb bekleed zijn algemeen directeur van een internetbedrijf, eigenaar van een web-/consultancybedrijf en mede-eigenaar / operationeel directeur van een modiaal softwarebedrijf. Kijk gerust even op mijn Linkedin-profiel (stuur me een uitnodiging!).

In de afgelopen jaren bouw ik gestaag aan mijn fotografiebedrijf Michiel Heijmans Fotografie, waarvan je nu de website bekijkt. Door een continue focus op marketing, personal branding, productontwikkeling en persoonlijke groei mocht ik inmiddels diverse workshops in binnen- en buitenland geven aan vriendengroepen, enthousiaste fotografen en leden van de board of directors van internationale bedrijven. Op mijn homepage vind je een deel van mijn klantenlijst.

Maar zo interessant is die klantenlijst eigenlijk niet. Ik ben vooral manisch enthousiast over fotografie. En als jij plannen hebt in de fotografie, of op een tweesprong staat en niet weet welke kant je op moet, dan ben ik de perfecte sparringpartner voor jou. Ik deel graag mijn kennis, netwerk en ideeën met je.

MICHIEL HEIJMANS

2024 Groepsexpositie MTVP Domburg
2023 Groepsexpositie Galerie Joseph Parijs
2023 Boek Straatfotobijbel Photofacts
2023-heden Vaste column Focus Magazine
2022 Solo expositie Bibliotheek Wijchen
2021-heden Michiel Heijmans Fotografie
2018-2024 Bestuurslid/RvT Bibliotheek Wijchen
2012-2020 COO Yoast SEO
2010-2017 Initiatiefnemer Open Coffee Wijchen
2009-2012 Studio Foppe websites en advies
2007-2010 Algemeen directeur Carlos Gallupa

Eenmalig of in een traject

“Ik wil dat wel een keer proberen, maar me nergens op vastleggen.” Natuurlijk begrijp ik wat je zegt. Zelf zat ik al meerdere keren om de tafel met gladde verkopers op zoek naar een buyer lock-in, zoals dat mooi heet. Zo’n abonnement waar je nooit meer vanaf komt. Ik hou niet zo van administratie (daar heb ik een accountant voor) of nabellen (dat doe ik sowieso niet graag), dus steek het liever anders in.

Keertje sparren?

Aan de hand van jouw concrete hulpvraag gaan we anderhalf uur sparren. Een uur is meestal net te kort. Natuurlijk leg ik direct al mijn ervaringen op tafel en schieten we samen op je plannen. Of trechteren die naar een concrete vervolgactie. En ben jij daar dan al helemaal mee geholpen bent, dan volgen we elkaars weg op social media en drinken we vast nog eens een keer ergens een bak koffie of thee, maar ga je verder zelf aan de slag.

Kosten: 250 euro voor anderhalf uur exclusief BTW

Nog een keertje afspreken?

Mocht je na ons gesprek behoeft hebben aan een vervolggesprek, dan plannen we dat natuurlijk gelijk in. We spreken samen je tussentijdse doelen af en jij bepaalt realistisch wat je huiswerk is. Heb je tussendoor vragen, dan heb je mijn telefoonnummer.

In de vervolgsessies monitoren we de voortgang van je plannen en slaan we tussentijdse piketpaaltjes. Door kleine successen te vieren, blijf je gemotiveerd om uiteindelijk daar te komen waar je wilt zijn!

Kosten vervolgsessies (max 5): 225 euro per anderhalf uur exclusief BTW

Om het traject overzichtelijk te houden en je te dwingen zelf aan de slag te gaan met de inzichten die je tijdens onze gesprekken krijgt, plan ik maximaal 5 vervolggesprekken per persoon.

Lokatie

We spreken af in informele setting, in de straten van Nijmegen. Koffie drinken we eventueel in mijn stamcafé De Blonde Pater (tevens startpunt van de wandeling, mocht het weer een wandeling niet toestaan. De gedachte achter de wandeling is 1) buiten denk je helderder 2) wandelen is gezond 3) door naast elkaar te lopen, zit nooit de een bij de ander aan tafel. Er is meer balans en evenwicht in het gesprek.

Ik kom overigens ook met plezier naar jou toe, mocht je krap in je tijd zitten. Maar reken dan wel reiskosten à 50 cent per kilometer.

Michiel, ik wil met je praten.

Laten we gelijk een afspraak maken. Na betaling neem ik zo snel mogelijk contact met je op en gaan we aan de slag. Ik garandeer stof to nadenken, maar toch meer ruimte in je hoofd!

Heel graag tot binnenkort!