Ga naar de inhoud

Jaartraject fotografie

Dit herken je vast wel: Je wil veel meer fotograferen, maar “het komt er niet van”. Je zoekt naar die stok achter de deur, waardoor je elke maand toch even gedwongen wordt met je camera op stap te gaan.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet zeker dat ik dat fotografie-vuurtje bij je weer kan laten ontbranden, elke maand. Speciaal voor jou bied ik een jaartraject fotografie aan. Dat maken we natuurlijk helemaal op maat, maar we kunnen het bijvoorbeeld hebben over:

  • Camera-instellingen en belichting
  • Compositie en perspectief
  • Portretfotografie
  • Straatfotografie
  • Adobe Lightroom of Photoshop
  • Jouw reis als professioneel fotograaf

Natuurlijk maken we dat zo praktisch mogelijk. Naast de gesprekken die we samen voeren over fotografie, is het jaartraject fotografie vooral bedoeld om je zo veel mogelijk foto’s te laten maken. En dan natuurlijk vooral die foto’s waar jij blij van wordt!

Sessies tijdens het jaartracjet fotografie

In de eerste sessie gaan we bepalen waar je staat en waar je naartoe wil. Wat betekent fotografie voor jou, wat zijn de gebieden die je het interessants vindt en wilt onderzoeken? Wat voor camera heb je en welke lenzen? Is dat voldoende, of juist te veel? Waar gaan we de komende bijeenkomsten mee aan de slag? Samen maken we een actieplan.

Elke sessie daarna in dit fotografie jaartraject begint met een bespreking van het werk dat je de afgelopen tijd hebt gemaakt, de valkuilen en drempels die je ervoer en waar je juist enthousiast van werd. Het traject is dus ook erg geschikt als je op zoek bent naar wel type fotografie nu het beste bij je past. Want laten we eerlijk zijn: als je dat nog niet hebt gevonden, blijft het lastig om die camera op te pakken. Fotografie kan zo overweldigend zijn!

In het jaartraject ondersteun ik je bij het creëren van een eigen stijl en visie als fotograaf. Je leert om je vooral niet te spiegelen aan al die Instagram-fotografen en nuchter te kijken naar je eigen werk en groei.

Kosten van dit jaartraject fotografie

De kosten van dit jaartraject fotografie zijn 150 euro per sessie van anderhalf uur (minimale afname 5 sessies per jaar). Wil je in één keer het hele traject van 10 sessie voldoen, dan geef ik je graag een korting van 10%. De kosten van het jaartraject komen dan op 1.350 euro.

Dit is inclusief BTW en reiskosten 50 cent per kilometer.

Ik heb interesse!

Jaartraject

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag tot binnenkort! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.