Ga naar de inhoud

Behind-the-scenes (BTS) fotografie

Bij Behind-the-scenes fotografie gaat het om het vastleggen van wat toch al gebeurt. Je zou het kunnen zien als een vorm van reportagefotografie of documentairefotografie, maar gaat specifiek over “achter de schermen” meekijken.

Social media content of content voor je website

BTS fotografie is uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar social media content of content voor hun (nieuwe) website. Er zijn verschillende soorten content mogelijk, bijvoorbeeld:

  • Promotioneel (“We hebben een sale!” of “Koop ons nieuwe product”)
  • Informatief (“Bedrijf x heeft bedrijf y overgenomen”)
  • Office life (“Kijk eens wat wij het gezellig hebben met elkaar”)
  • Productieproces (“Dit doen wij voor u op deze manier”)

Door behind-the-scenes mee te lopen, legt behind-the-scenes fotografie vast wat er allemaal gebeurt op een dag binnen jouw bedrijf. De lol onderling, serieus aan de slag, en de oplevering van een product op dienst.

Uiteraard is dit soort BTS content uitermate geschikt voor social media. Je neemt de kijker/volger mee met je dag.

Door dit kijkje in de keuken is de potentiële klant vast sneller geneigd om voor jou te kiezen!

Behind the Scenes (BTS) fotografie in de praktijk

Als jij begint om 8 uur, begin ik ook om 8 uur. Afhankelijk van het type bedrijf neem ik de juiste apparatuur mee om op een onopvallende manier foto’s te maken. Je bedrijf draait gewoon door, zonder moeite of investering van jouw kant, en aan het eind van de dag heb jij een doorsnede van je bedrijf, zoals ik dat als buitenstaander heb waargenomen.

“Jij ziet mijn bedrijf helemaal anders dan dat ik het zie!” De juwelier die in zijn werkplaats reparaties doet, is natuurlijk een spannender verhaal dan het horloge dat in de vitrine ligt. Het een sluit het ander nadrukkelijk niet uit – het verhaal moet rond zijn.

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van jouw verwachtingen en die spreek ik natuurlijk met plezier met je door. Afgesproken prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten 50 cent per kilometer.

Praten over een BTS shoot? Dat kan!

Op zoek naar mogelijkheden voor een bedrijfsvideo, inclusief BTS shoot? Ik werk graag samen met het creatieve videoproductiebedrijf Eyes & Ears – Film, TV en live!