Ga naar de inhoud

Fotostudio bij jou op lokatie

Als fotograaf neem ik graag mijn studio met me mee naar jou of jouw bedrijf. Dat heeft meerdere voordelen.

Effen achtergrond in wit met reflectiescherm en één lamp
  • Tijdsbesparend. Terwijl de een gefotografeerd wordt, kan de ander gewoon doorwerken. Geen reistijd, niemand die te laat komt.
  • Gemak. Geen reistijden of wachten in een wachtkamer, maar gewoon aan het werk en even poseren als je aan de beurt bent.
  • Ontspannen foto’s. Het is heel normaal dat medewerkers geen zin hebben om op de foto te gaan. De eigen omgeving maakt, dat ze toch ontspannen op de foto staan.
  • Professionele uitstraling: Door gebruik van bijvoorbeeld twee lampen en een neutrale achtergrond (neem ik mee) wordt een professionele uitstraling gecreëerd.
  • Kostenbesparend: Geen extra kosten door hogere tarieven die een fysieke fotostudio en alle bijbehorende apparatuur met zich meebrengen.

Mijn mobiele studio bestaat uit:

Jouw eigen muur als achtergrond, natuurlijk licht van een raam
  1. Tot drie verschillende professionele Profoto lampen. Profoto staat bekend om hun hoge kwaliteit flitslampen. Mijn set is samengesteld om elk type portret te kunnen maken, van een studiolamp tot een klein achtergrondlampje. Maar als je liever foto’s maakt met bestaand licht, zijn deze lampen ook prima te gebruiken om het bestaande, natuurlijke licht te ondersteunen.
  2. Softboxen in verschillende formaten. Willen we juist een zachte uitstraling met zachter licht creeëren, of juist wat hardere contrasten en een rauwere uitstraling. Een softbox helpt het licht mooi te verspreiden.
  3. Achtergronden in onder meer wit, zwart en grijs. Afhankelijk van de sfeer die we neer willen zetten, gebruiken of jouw muur, of een van mijn professionele Westcott achtergronden. Natuurlijk is deze bij buitenfotografie niet nodig, want dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden.
  4. Reflectieschermen en meer. Om licht te kunnen weerkaasten heb ik een mobiele “muur” die ook te gebruiken is als enorme softbox. Op die manier hebben we nog meer flexibiliteit in de opstelling, om zo het beste, gewenste resultaat te kunnen behalen bij jou op lokatie.

Ik heb mijn mobiele fotostudio samengesteld in overleg met experts, en zo dat ik hem snel en efficient kan opbouwen en afbreken. Op die manier gaat flexibiliteit niet ten koste van de snelheid!

Meer weten over fotografie op lokatie?

Als je meer wilt weten over op welke manier ik jou van dienst kan zijn, neem dan vooral contact met me op. Bel gerust, op 06-263 263 16 of stuur me een mailtje op mail@michielheijmans.com. mijn verdere gegevens zijn te vinden op mijn contactpagina.