Meteen naar de inhoud

Meer resultaat uit je website

Elke website begint met doelbepaling. De site of sites moeten aansluiten bij de kernboodschap van je bedrijf. Het ontwerp of een redesign van een website moet daarbij aansluiten, maar ook leiden tot meer verkopen, meer leads of meer contact. Een website kan supportvragen verminderen, duidelijkheid geven over je dienstverlening.

Een marketing- of contentafdeling valt en staat met begrip van de materie, van je product en van je missie en visie. Een boodschap vertalen van offline naar online is

Meer resultaat uit je website door gerichte advisering en begeleiding

Door jarenlang met mijn voeten in de modder te hebben gestaan, in alle lagen van het bedrijfsleven (uitvoer (bijvoorbeeld Smulweb.nl) tot directeur in en eigenaar van diverse bedrijven, bijvoorbeeld Yoast.com), weet ik als geen ander je verder te helpen.

Ik doe dat door intensieve gesprekken 1-op-1 en sparringsessies met de juiste personen of afdelingen binnen jouw bedrijf. Niet de zoveelste algemene opleiding, maar maatwerk. Maatwerk dat jou, in jouw rol, steviger en zekerder maakt, door meer begrip van je site en je doelgroep. Met een betere website als resultaat.

Geef iemand een vis, en hij heeft vanavond te eten. Leer iemand vissen, en hij heeft nooit meer honger.

Persoonlijke effectiviteit en team dependencies komen net zo goed naar voren als uiteindelijk het intensief verbeteren van je website. Op die manier borgen we dat we niet eenmalig, maar continu aan verbetering werken.

Michiels invalshoek vind ik een verademing. Hij kijkt niet vanuit de techniek, maar zoekt eerst uit hoe internet en social media iets kan betekenen voor je bedrijf. Hij heeft me geleerd dat je veel meer kunt bereiken dan je zelf denkt. Maar bovenal is het erg fijn en gezellig om met hem samen te werken.
— Saskia van Broekhoven

Begrijp me goed, als jij op zoek bent naar iemand die je The subtle art of highly effective people in wat voor kleur parachute dan ook komt uitleggen, zoek vooral verder. Die boeken kun je gewoon lezen of luisteren. Ik kom liever gewoon je probleem oplossen.

Sparringpartner

Samen kijken we welke invulling we kunnen geven aan die oplossing. Door effectief sparren en coachen werken we naar het gewenste resultaat. Hierbij kijken we naar jouw rol in het bedrijf en hoe we de hele organisatie meekrijgen. Ongetwijfeld met wat gezonde frictie. Jouw uiteindelijke “Ja, maar, dat is logisch,” is mijn grootste beloning.

Ik hou van praktisch aan de slag gaan, van snel zichtbare resultaten. Zo snel mogelijk de knelpunten vaststellen, jouw rol daarin duidelijk hebben. En dan aan de slag.

Heb je daar zelf geen tijd of zin in? Of val je in dit geval liever terug op externe professionals? Ik kan bouwen op een uitgebreid netwerk aan SEO consultants, ontwerpers, merkenbouwers tekstschrijvers en website agencies. In dat geval coach of begeleid ik jou, om je boodschap op de juiste, effectieve manier bij die partijen neer te leggen!


GRATIS adviesgesprekken voor starters

Omdat ik het ontzettend leuk vind om met enthousiaste startende ondernemingen om de tafel te zitten, bied ik maandelijks vier ondernemers een uur gratis advies aan. Die vinden plaats op de tweede maandag van de maand. Vanaf september vindt een deel van deze gesprekken plaats bij StartUp Nijmegen (tip!).

Dat kan gaan over het starten van je onderneming, groeipijnen of die website of social media die nog steeds wat mist – bezoek bijvoorbeeld. Natuurlijk kan ik je daarna tegen starterstarief verder helpen.

Lees meer over gratis advies voor starters


Storytelling: in woord en beeld

Elke vrijdag werk ik aan mijn fotografie-projecten. Naast advisering is het vertellen van verhalen in woord en beeld een grote passie van me. Natuurlijk zet ik mijn kennis hierover ook graag in om jouw boodschap kracht bij te zetten. Om jouw online presentatie te verbeteren. Daar gaan we samen aan werken.

Ik hou van een losse, toegankelijke stijl, waardoor jouw klanten zich snel op hun gemak zullen voelen op je site of socials. En dus bij je bedrijf.