Meteen naar de inhoud

Fotostudio Michiel Heijmans

TOT 1 MEI | In mijn studio van ruim 125m² kun je terecht voor zakelijke portretten en andere studiosessies. Er is uitgebreid de ruimte met prima internet (up & down) om je wensen door te spreken. Ook is er aparte ruimte voor kledingwissels en uiteraard een gevulde koelkast.

We hebben de beschikking over een grote witte rondwand (infitinty wall, limbowand) en diverse achtergronden naar smaak. Mijn lichtopstelling bestaat uit een set Profoto en een set Godox flitsers (voor diverse doeleinden). Ook is er uitgebreid de mogelijkheid om daglicht in te zetten of juist uit te sluiten, of buiten te fotograferen.

Een sfeerimpressie:

Mijn fotografie is spontaan, vaak ongeposeerd en ongepolijst. Om die reden heb ik besloten om mijn studio te verplaatsen naar de kofferbak van mijn auto. Vanaf 1 mei maak ik nog steeds dezelfde portretten, maar dan graag bij jou op lokatie. En heb jij niet dat ene fotogenieke hoekje, dan is dat absoluut geen probleem; ook dat hoekje neem ik dan mee. Meer over mijn mobiele studio lees je hier.

Ben jij op zoek naar een studio voor een zakelijk portret, een groepsfoto, behind-the-scenes fotografie of andere bedrijfsfotografie, neem dan vooral even contact met me op!

Adres van de studio

Oude Kleefsebaan 3
6611 AM Overasselt (GLD)

06 – 263 263 16
mail@michielheijmans.com